یا صاحب الزمان

خون دادن برای امام خمینی زیباست اما خون دل خوردن برای امام خامنه ای از آن هم زیباتر است.

یا صاحب الزمان

خون دادن برای امام خمینی زیباست اما خون دل خوردن برای امام خامنه ای از آن هم زیباتر است.

۵ مطلب در آذر ۱۳۹۵ ثبت شده است

۲۷
آذر

بیانات رهبر فرزانه درباره ی امام صادق(ع)

اولا امام صادق تفکر انقلابی اسلامی را که پادشاهان اموی حاضر به تحمل آن نبودند در میان مسلمانها رایج کرد. به طوری که در سراسر جهان اسلام امام خودش در مدینه بود، در حجاز، در عراق، در خراسان، در سیستان، در یمن، در مصر، در تمام آفاق وسیع اسلامی کسانی بودند که معتقد به امامت امام صادق بودند و علاقمند به آن حضرت بودند و اسلام را از دیدگاه امام صادق میشناختند و بس. اما امام صادق به این اکتفا نمیکرد.
در میان این هزاران هزار انسانی که به او معتقد بودند و علاقمند بودند یک جمع کوچکی را، که یک تشکیلات پنهانی و مخفی را تشکیل میدادند به وجود آورده بود، جمع شیعیان مخلص و فداکار. 
آنهایی را که اسرار امام صادق دست آنهاست، آنهایی که اگر پادشاهان و امرای بنیامیه آنها را میشناختند، با بدترین وضعی به شهادت میرساندند و در میان یاران امام صادق کسانی هستند که با همین وضع، با شدت، در زیر شکنجه جان سپردند بدون این‌که حاضر باشند کلمه‌ای از اسرار امام صادق را بیان کنند. اینها آن جمع شیعیان خاص بودند، اصحاب نزدیک.
 البته این جمع از زمان امیرالمؤمنین علیه‌الصلاةوالسلام سابقه دارد؛ از بعد از شهادت امیرالمؤمنین و از هنگام صلح امام حسن با معاویه من نشانه‌های این جمع متشکل را که دور ائمه را میگرفتند و کارهای دشوار و حساس را انجام میدادند دیده‌ام تا زمان حسین‌بن‌علی علیه‌السلام و بعد در زمان امام سجاد و بعد زمان امام باقر اما گسترش این جمع در زمان امام صادق بود.
البته امام صادق در رابطه‌ی با این جمع با کمال تقیه رفتار میکرد. دائما به آنها سفارش میکرد که اسرار او را برملا نکنند، افشا نکنند، حرفها را نزنند. بعضی خیال میکنند اسرار امام صادق که مثلا به معلی‌بن‌خنیس یا دیگران، میگوید آنها را نگویید، اینها اسرار الهی است. اسرار الهی را امام صادق چرا مخفی کند. اسرار الهی، احکام فقه، معارف گوناگون را امام صادق برملا میکرد، پخش میکرد، همه جا میگفت، اما یک چیزهایی هم بودند که آنها را نباید کسی بداند، آنها همان چیزهایی بودند که در دل شیعیان امام صادق، شیعیان نزدیک، این امید را به وجود آورده بود که امام صادق قائمی است که قیام خواهد کرد و حکومت علوی را و حکومت آل محمد را برقرار خواهد ساخت و امام صادق در این مبارزه‌ی طولانی، توفیقات زیادی داشت.
۱۳۶۲/۰۵/۱۴

* بعضی خیال میکنند که امام صادق به سیاست کاری نداشت، علیه دستگاه فعالیتی نمیکرد، در صدد ایجاد حکومت الهی و علوی نبود، این خطاست؛ که متأسفانه مشاهده میشود که، با این‌که این قضیه بارها گفته شده و اهل فضل و اهل فن، باید دنبال کنند و بروند مدارک را ببینند به نکات توجه کنند و البته این کار هم انجام میگیرد به وسیله‌ی عده‌ی زیادی از صاحبان ذوق سلیم؛ اما باز گوشه و کنار کسانی پیدا میشوند که در نوشته‌ها و گفته‌های خودشان، توجه به این نکته نمیکنند که امام صادق علیه‌الصلاةوالسلام، ماهیت مبارزه‌اش یک ماهیت سیاسی بود، کار فرهنگی او هم کار سیاسی بود، وقتی امام صادق میگوید من امامم، امام یعنی چه؟ امام یعنی حاکم جامعه، امام یعنی رئیس جامعه، یعنی من همان کسی هستم که این خلیفه‌ی غاصب بی دین، جای مرا گرفته. خب این حرف آیا یک حرف سیاسی است یا یک حرف فرهنگی است؟
۱۳۶۸/۰۳/۱۲

  • خ. یوسفی
۲۶
آذر

حلب را خدا آزاد کرد...

بعد از روزهای پر آشوب و جنگ های نرم و سخت بالاخره حلب به دست خدا و شجاعت شیر مردان خدایی و خون های پاک مردمان و کودکان مظلوم آزاد شد و این یعنی امتداد انقلاب و حرکت به سمت پیروزی...

راهی تا آزادی فلسطین نمانده است؛ وقتی بتوان بر دروازه های شهر تسلط پیدا کرد می توان راحت تر به قلب شهر رسید و فلسطین قلب این سرزمین است که باید با اتحاد و مقاومت و با نیرویی مضاعف به سمت پیروزی پیش برود.

اما مهم اتحاد است. باید یکپارچگی ایجاد شود تا نفاق کار ساز نگردد. وقتی ملت ها حتی با مذاهب مختلف اما با یک هدف واحد هم صدا شوند و همه ی دست ها یک گره شوند آن هنگام دندان های تیز استعمارگران گرگ صفت را در دهانشان خرد خواهد کرد و رویای اشغال را در کامشان تلخ خواهد ساخت.

یمن نیز باید چون حلب مقاومت و اتحاد را در اولویت برنامه های دفاعی خویش قرار دهد. چیزی تا نابودی کابوس دنیا٬ اسرائیل نمانده...

اندکی صبر سحر نزدیک است...

  • خ. یوسفی
۱۹
آذر

در طی سالهای اخیر اتفاقات بسیاری رخ داد که مهمترین آنها برجام بود. برجام با تمام ابهامات و گاهی اغراق هایی که برای عده ای جذاب می نمود اکنون در حال رسوایی است. شاید هنوز هم دقیقا نمی دانیم که چه اتفاقی رخ داد و چقدر شادی کردیم که توانستیم با آمیرکا مذاکره کنیم؟؟؟ خون شهدای هسته ای مان را پایمال و هر آنچه که با خون دل خوردن ها در طی سالها به اسم غنی سازی بیست درصدی بود را از دست داده ایم.

چند روز دیگر که ریس جمهور آمریکا ساکن کاخ سفید شود با اتفاقات غیر منتظره شاید عده ای را از این خواب شیرین بیدار سازد و آن هنگام است که تازه خواهند فهمید که موسیقی خوش ناطقان برجام جز لالایی راهزنان چیز دیگری نبود...


  • خ. یوسفی
۱۲
آذر

بی شک بالاترین و والاترین عنصری که در موجودیت هر جامعه دخالت اساسی دارد فرهنگ آن جامعه است. اساسا فرهنگ هر جامعه هویت و موجودیت آن جامعه را تشکیل میدهد و با انحراف فرهنگ هر چند جامعه در بعدهای اقتصادی٬ سیاسی٬ صنعتی و نظامی قدرتمند و قوی باشد ولی پوچ و میان تهی است اگر فرهنگ جامعه ای وابسته و مرتزق از فرهنگ مخالف باشد٬ناچار دیگر ابعاد آن جامعه به جانب مخالف گرایش پیدا می کند و در آن مستهلک می شود و موجودیت خود را در تمام ابعاد از دست می دهد. استقلال و موجودیت هر جامعه از استقلال فرهنگ آن جامعه نشأت می گیرد و ساده اندیشی است که گمان شود با وابستگی فرهنگی استقلال در ابعاد دیگر یا یکی از آنها امکان پذبر است.

بی جهت و من باب اتفاق نیست که هدف اصلی استعمارگران هجوم به فرهنگ جوامع زیر سلطه و غیره است

  • خ. یوسفی
۰۵
آذر

امام رحمةالله علیه بارها در سخنرانی های خود به مطالبی اشاره فرمودند که بسیار حائز اهمیت بوده و هست.بسیاری از هشدارهای ایشان گویی که برای همین روزها بوده و اگر سخنان ایشان را به دقت مطالعه کنیم خواهیم دید که فرمایشاتشان نه تنها برای زمان انقلاب نبوده بلکه ایشان برای روزهای آینده ی انقلاب هم راهکارها و توصیه هایی داشته اند از جمله سخنان مهم اشاره به سیلی خوردن اسلام است.

ایشان این تعبیر«اسلام سیلی خواهد خورد» را بصورت هشدار گونه ای بیان فرمودند.

اسلام در زمان مشروطیت سیلی خورد و علت اصلی آن هم به انزوا رفتن روحانیت و به دنبال آن نفوذ افکار و انسانهای غربی در مجلس بود. ضربه ای که مجلس در دوره ی مشروطیت خورد نه تنها نفوذ افکار غربی بلکه نبود آمادگی عموم مردم برای سیر تحولی از استبداد به سمت آزادی بود.هنوز عموم و یا اکثریت مردم در باور خود رهایی از چنگال شاهان ستمگر را رویایی بیش نمیدانستند و همین عوامل بود که مشروطیت را نتوانست همراهی کند.به مدد الهی و امام راحل و از جان گذشتگی های بسیاری در این مسیر انقلاب این طلیعه ی الهی ظهور کرد و به پیروزی رسید.

حال باید مواظب باشیم زیرا امروز جریانهای فرهنگی و حمله های جنگ نرم در پی زدن سیلی به انقلاب است.اگر رشد فرهنگی در جامعه صورت نگیرد و به انزوا رفتن افرادی که جزء خواص هستند ادامه یابد وقایع خوبی در پی نخواهد داشت.

ادامه مطلب در انتشارات بعدی...


  • خ. یوسفی